Новини во правна регулатива Сл.Весник бр.284 и бр.286

Службен весник на РСМ, бр. 284 од 27.11.2020 година


ПРОГРАМА ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ НА ПРОГРАМАТА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ СРЕДСТВА ЗА БОЛНИЧКО ЛЕКУВАЊЕ БЕЗ НАПЛАТА НА УЧЕСТВО (ПАРТИЦИПАЦИЈА) ЗА ПЕНЗИОНЕРИ И ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА СРЕДСТВА ЗА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКО-КОНСУЛТАТИВНИ И БОЛНИЧКИ
ЗДРАВСТВЕНИ УСЛУГИ

Службен весник на РСМ, бр. 286 од 1.12.2020 година


ОДЛУКА ЗА ОТСТАПУВАЊЕ НА ЛЕКОВИ – ИНСУЛИН ЗА ХУМАНА УПОТРЕБА ОД СТОКОВНИТЕ РЕЗЕРВИ БЕЗ НАДОМЕСТ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари