Работен состанок со Директорот на ФЗОМ

На ден 20.11.2020 година се реализираше работен состанок со Директорот на ФЗОМ Г-дин Стево Крстевски и претставници од ЗПЛРМ – Др Лилија Чолакова Дервишова и Др Игор Дабески.

Тема – запознавање на новиот Директор на ФЗОМ со стратешките барања на примарното здравство и како до подобро, поквалитетно и поуспешно примарно здравство…

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари