Спомен плакета од град Велес

Денес е 9 Ноември – денот на ослободување на град Велес од фашистичката окупација. Денес матичните доктори добија Спомен плакета од град Велес. Честитки за сите други колеги и други добитници на признанија. Матични доктори, Вие сте столбот на нашето здравство. Се гордеам со сите Вас!

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари