Одржани работни состаноци

Почитувани колеги,


Во текот на вчерашниот ден се реализираа два работни состанока:


Првиот- средба со Министерот за здравство, со Претседателот на ЛКМ и Претседателот на ЗПЛРМ.


Втората работна средба – со Директорите нa Фондот за здравство, Претседателот на ЛКМ, Претседателот на ЗПЛРМ, ТЕМИ- Преоптеретеноста на примарното здравство во услови на Ковид,проблеми со кои се соочуваат матичните доктори.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари