Работилници Тетово 30.10.2020

Почитувани колеги,

На ден 30.10.2020 во Тетово ќе се одржат две работилници на теми Доплер сонографија на каротиди и Доплер сонографија на нозе со почеток од 14:00 часот. Работилниците ќе се одржар во Собрание на Општина Тетово – голема сала.

Пријавување на следниот линк:

http://zplrm.azurewebsites.net/

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари