Потврда за пропишан електронски рецепт

Почитувани,

На следниот линк можете да превземете скенирана ПОТВРДА ЗА ПРОПИШАН ЕЛЕКТРОНСКИ РЕЦЕПТ, потребна да се достави за надоместок на средства за лекови на рецепт од Листата на лекови кои паѓаат на товар на Фондот во примарна здравствена заштита, во услови на постоење само електронски рецепт.

Со почит,

ФЗОРСМ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари