Покана за акредитирано предавање – Современи лекови во кардиоваскуларната патологија

Почитувани колеги,

На следниот линк можете да ја превзмете поканата за акредитираното предавање – Современи лекови во кардиоваскуларната патологија кое што ќе се одржи на ден 09.09.2020.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари