Потреба од Доктор по општа медицина

ПЗУ РЕ-ВИТА од Скопје има потреба од Доктор по општа медицина со работно искуство на неопределено време.

Заинтересираните кандидати да испратат CV на следната електронска адреса: re-vita@hotmail.com или да не контактираат на
тел.078/211-591

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари