Покана и агенда Рош

Почитувани,Имаме чест и задоволство да Ве поканиме на едукативен вебинар организиран од страна на Здружение за хематологија на Македонија а инициран и поддржан од страна на Рош Македонија ДООЕЛ Скопје.

Ќе бидат организирани два идентични вебинари со можност да изберете датум и време во зависност од Вашите работни обврски.

Вебинарите се акредитирани од Лекарска Комора на Македонија.

Тема на вебинарите: „Заедно да ги надминеме актуелните предизвици и обезбедиме навремена дијагноза и современ третман за сите пациенти со CD20+ хематолошки малигнитети“

Првиот вебинар ќе се одржи на 21.07.2020 (вторник) со почеток од 13ч.

ЗООМ платформа: https://roche.zoom.us/j/94135202243
<https://www.google.com/url?q=https://roche.zoom.us/j/94135202243&sa=D&source=calendar&ust=1595329229065000&usg=AOvVaw3B_AWNiWRadvbyyDs2BKpq>

Password: 12345

Вториот вебинар ќе се одржи на 23.07.2020 (вторник) со почеток од 17ч.

ЗООМ платформа: https://roche.zoom.us/j/97267845906
<https://www.google.com/url?q=https://roche.zoom.us/j/97267845906&sa=D&source=calendar&ust=1595330251176000&usg=AOvVaw0JozCGArSbdPnHKLHOFCP7>

Password: 12345


Во прилог деталната агенда од двата вебинари.Со почит,

Viktorija


Viktorija Zarezankova, DMD
Medical Representative – Hematology and Rheumatology

Roche Macedonia DOOEL Skopje
Business Center City Plaza
Sts. Cyril and Methodius 7, 2nd floor
1000 Skopje
Macedonia

Phone +389 2 3103 532, +389 2 3103 500
Fax +389 2 3103 505,
Mobile +389 70 264 216
mailto: viktorija.zarezankova@roche.com <viktorija.kozuharova@roche.com>
www.roche.mk

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари