Соопштение од ФЗОРСМ – Реформи во ПЗЗ

Почитувани,

На следниот линк можете да го превземете соопштението од ФЗОРСМ а кое се однесува на реформите во ПЗЗ.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари