Словенечки модел на здравствен систем на примарно ниво

Почитувани колеги,

На следниот линк можете да го превземете словенечкиот модел на здравствен систем на примарно ниво.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари