Хрватски модел на плаќање на капитација

Почитувани колеги,

ова е хрватски модел на плаќање – стимулативен и се оди до 140% капитација.

Само да сте во тек.

Управен одбор на ЗПЛРМ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари