Допис од УК за детски болести – упатување во Е-амбуланта

Почитувани,

Во прилог ви го испраќаме дописот од УК за Детски болести со кој информираат за начинот на работа на Е-амбулантите во нивната установа.

Ве молиме да го проследите дописот до сите матични лекари.

Ви благодариме на соработката!

Со почит,

Мој Термин,

Управа за електронско здравство –

Министерство за здравство

www.mojtermin.mk 

тел: (02) 15 444

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари