Реформи во ПЗЗ

Почитувани,

Согласно насоките за Акциски план усвоен на  последниот состанок на Надзорната група, Ви доставуваме:

  • Известување за воведување на шифрарник на здравствени услуги
  • Шифрарник на услуги
  • Концепт за промена на начинот на плаќање на ЗУ во ПЗЗ

Со почит,

ФЗОМ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари