Д-р Дервишова: Најбројни се испаничените пациенти без симптоми

Како граѓаните да се заштитат во наредниот период од коронавирусот.

На што да внимаваат и да останат здрави и покрај тоа што интезитетот на епидемијата на Ковид 19 полека се намалува разговаравме со доктор Лилија Чолакова Дервишова. Таа како претседател на Здружението на матични лекари очекува наскоро да се врати и нормалното функционирање на амбулантите.

https://kanal5.com.mk/d-r-dervishova-najbrojni-se-ispanichenite-pacienti-bez-simptomi/a420667

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари