Контакт телефонски броеви од Клиника за Инфективни болести

Почитувани,

Во врска со Патеката (Протокол) за постапување на матични лекари за тестирање и лекување на пациенти со КОВИД-19, за делот

Насоки за матични лекари

• Ако пациентот кој е на домашно лекување се јави поради влошени симптоми веднаш се упатува до Клиника за инфективни болести во Скопје со претходна телефонска најава и електронски упат креиран преку „Мој Термин“.,

Ве информираме за контакт телефонски броеви од Клиника за инфективни болести:

078/395481 
078/395482

Ве молиме да ги информирате сите матични лекари.

Со почит,

Мој Термин,

Управа за електронско здравство –

Министерство за здравство

www.mojtermin.mk 

тел: (02) 15 444

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари