Упатство за евиденција на преглед за специјален скрининг КОВИД-19

Почитувани,

Во прилог ви го доставуваме упатството за евиденција на преглед за специјален скрининг и закажување на термин за тестирање за COVID-19 од страна на матичните лекари. Упатството може да го пронајдете и во Мој термин, откако ќе се најавите, во менито Упатства.

Ве молиме да ги информирате сите матични лекари.

Со почит.

Мој Термин,

Управа за електронско здравство –

Министерство за здравство

www.mojtermin.mk 

тел: (02) 15 444

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари