Протокол за постапување на матични лекари за тестирање и лекување на пациенти со КОВИД-19

Почитувани,

Во прилог ви доставуваме Патека (Протокол) за постапување на матични лекари за тестирање и лекување на пациенти со КОВИД-19 од Министерството за здравство и Институтот за јавно здравје.

Ве молиме да ги информирате сите матични лекари.

Со почит.

Мој Термин,

Управа за електронско здравство –

Министерство за здравство

www.mojtermin.mk 

тел: (02) 15 444

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари