Одржана работилница – Св. Николе

Почитувани колеги,

На ден 5.03.2020 во Свети Николе се одржа работилница на тема Доплер сонографија на нозе.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари