Одржани работилници – Тетово

Почитувани колеги,

На ден 28.02.2020 во Тетово се одржаа работилници на теми Доплер сонографија на каротиди и Доплер сонографија на нозе.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари