Потреба од лекар по општа медицина – Кичево

Поликлиника Прима Медика – Кичево, ул.Дичо Војвода бр.4А има  потреба од  лекар по општа  медицина со положен  стручен испит за  работа на неопределено работно време со плата 35.000 ден.

Или лекар специјалист по семејна  медицина со плата 40.000 ден.

Контакт тел. 070 339  339 Др.  Китаноска

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари