Работилници Дебар – 16.02.2020

Почитувани колеги,

На ден 16.02.2020 (недела) во просториите на Секретарот на Општа Болница Дебар со почеток од 11:00 ќе се одржат работилници натеми Доплер сонографија на каротиди и Доплер сонографија на нозе.

Дополнително, ќе има презентација и за ехокардиографија.

На предавањата можат да присуствуваат и други колеги кои се заинтересирани за оваа област.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари