Известување за надомест за помош и нега од друго лице

Почитувани,
На следниот линк можете да го превземете известувањето за постапката за упатување на пациентите за оставарување на правото за надомест за помош и нега од друго лице.


Со почит,


Мој Термин, Управа за електронско здравство -Министерство за здравство

www.mojtermin.mk 

тел: (02) 15 444

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари