Распоред за работилници – Кавадарци

Почитувани колеги,

Распоред за Работилници ЗПЛРМ за 2020 год. за Кавадарци (Кавадарци,Росоман,Неготинo,Демир Капија).

Работилниците ке се одржат во просториите на Црвен Крст Кавадарци од 14.30 ч. Број на слушатели 15-20

1.Доплер на каротиди 18.02.2020 10.03.2020 и 17.03.2020
2.Доплер на долни екстремитети 25.02.2020 12.03.2020 и 19.03.2020

Работилниците се акредитирани од ЛКМ со 11 бода за слушатели.

Пријавување за работилниците на следниот линк:

http://zplrm.azurewebsites.net/

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари