Новини во правна регулатива Сл. Весник 22/2020 и Сл. Весник 24/2020

Во последниот број на Сл.Весник 22/2020 од 31.01.2020 се донесени следниве прописи 

СПОГОДБА ЗА УТВРДУВАЊЕ НА НАЈНИСКАТА ПЛАТА ЗА НАЈНИЗОК СТЕПЕН НА СЛОЖЕНОСТ И ЗА НАЧИНОТ НА ПРЕСМЕТУВАЊЕ И ИСПЛАТА НА ПЛАТИТЕ ВО ЗДРАВСТВЕНАТА ДЕЈНОСТ 


Во последниот број на Сл.Весник 24/2020 од 04.02.2020 се донесени следниве прописи 

УРЕДБА ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ НА УРЕДБАТА ЗА МРЕЖАТА НА ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари