Новини во правна регулатива Сл. Весник 7/2020 и 8/2020

Во последниот број на Сл.Весник 7/2020 од 13.01.2020 се донесени следниве прописи 

-ПРОГРАМА „ЗДРАВЈЕ ЗА СИТЕ“ ЗА 2020 ГОДИНА

ПРОГРАМА ЗА РАНА ДЕТЕКЦИЈА НА МАЛИГНИ ЗАБОЛУВАЊА ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА 2020 ГОДИНА

Во последниот број на Сл.Весник 8/2020 од 18.11.2019 се донесени следниве прописи 

ПРОГРАМА ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЈА ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА 2020 ГОДИНА

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари