Работилница Морбус Вилсон 12.12.2019

ЗПЛРМ во соработка со Здружението за ретки болести Вилсон, организира работилница на тема Морбус Вилсон. Работилницата ќе се одржи во хотел Карпош, Скопје, на ден 12.12.2019 (четврток) со почеток во 13:30 часот.

Предавачи ќе бидат професори и специјалисти од Универзитетска Клиника за Ендокринологија и Неврологија.

Работилницата е акредитирана од Лекарска Комора со 8 бода.

Со почит,

ЗПЛРМ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари