Потреба од доктор по општа медицина

ПЗУ Поликлиника Медика Плус-Скопје, има потреба од Доктор по општа медицина со или без работно искуство на неопределено време за работа како матичен лекар.

Услови за работа-солидни.

тел.070335939; e-mail:datanasova@t.mk

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари