Одржани работилници – Кочани

Почитувани колеги,

На ден 1.11.2019 во Кочани се одржаа работилници на теми Вилсонова болест и Имунизација.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари