Одложување на работилници Скопје за месец Ноември 2019

Почитувани колеги,

Се одложуваат работилниците од ЗПЛРМ во Ноември за Скопје и сите кои се пријавени во Ноември ги замолуваме да си планираат да дојдат во Декември.

Со почит ЗПЛРМ   

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари