Реформи во примарното здравство

Почитувани колеги,

Следат реформи за примарно здравство.

Претседателот на ЗПЛРМ  и Потпретседателот за примарно здравство при ЛКМ, ФЗОМ, МЗ, Семејна медицина и Светска банка учествуваат во работни групи за реформи во примарното здравство.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари