Одржани работилници Струмица

Почитувани колеги,

На ден 09.10.2019 во Струмица се одржаа две работилници на теми Бурноут Синдром и Вилсонова болест.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари