Одржани работилници – Тетово

Почитувани колеги,

На ден 20.09.2019 во Тетово се одржаа работилници на теми Вилсонова болест и Бурноут синдром.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари