Новини во правна регулатива Сл. Весник бр.188/2019

Во последниот број на Сл.Весник 188/2019 од 12.09.2019 се донесени следниве прописи 

ПРАВИЛНИК ЗА НАЧИНОТ НА РАБОТАТА НА ПРВОСТЕПЕНИТЕ И ВТОРОСТЕПЕНАТА КОМИСИЈА ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА ПРЕКИНУВАЊЕ НА БРЕМЕНОСТА

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари