Распоред на саботни дежурства Битола 21.09.2019 – 09.05.2020

Почитувани колеги,

На погорниот линк можете да го превземете распоредот на саботни дежурства за Битола за период 21.09.2019 – 09.05.2020. Секој што ќе биде спречен да оди на дежуртсво, должен е самиот да си најде замена.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари