Потреба од доктор по општа медицина – Скопје

Се бара доктор по општа медицина за работа во матична амбуланта со лиценца на неопределено време. Амбулантата се наоѓа во Скопје. Контакт телефон: 076 431 551

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари