Известување од ФЗОМ за пресметка за планирани и остварени услуги по квартал

Почитувани,

Ве известуваме дека сите ПЗУ-а не треба да ни доставуваат ИЗВЕШТАЈ-ПРЕСМЕТКА ЗА ПЛАНИРАНИ И ОСТВАРЕНИ УСЛУГИ ПО КВАРТАЛИ, бидејќи истите ги имаме во евиденција од Модулот и не е потребно ПЗУ-ата да ни ги праќаат прегледите  на е-маил ниту по пошта.

Со почит,

Сектор за финансиски прашања

–          Одделение за буџетска координација и преговарање

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари