Потреба од медицинска сестра – Аеродром

СЕ БАРА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА ЗА РАБОТА ВО МАТИЧНА АМБУЛАНТА ВО НАСЕЛБА АЕРОДРОМ. ДОБРА ПЛАТА И УСЛОВИ ЗА РАБОТА. КОНТАКТ ТЕЛ. 070393546 и 077959686

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари