Презентација на Естонски модел за примарно здравство

На ден 03.07.2019 година Министерство за здравство заедно со Светска здравствена организација презентираа Естонски модел за примарно здравство. Претседателот на ЗПЛРМ присуствуваше на состанокот.

Се разменија искуства и мислења.

Со почит, Др Лили

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари