Како до Европско здравство?

Како до европско здравство?


Гости во Детектор
Министер Венко Филипче
Др Лилија Чолакова Дервишова и
Претседател на здружение за ретски болести Весна Алексовска

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари