Важно известување!

Почитувани колеги,

Ве молам под итно да поднесете барање за Анекс договри со ФЗОМ и рокот е до 30.06.2019 година. Сите кои не поднеле до дадениот рок нема да можат на 01.07.2019 година да издаваат рецепти. Ве молам информирајте си го членството и колегите до Вас.

Со почит

Др Лилија Чолакова Дервишова

Претседател на ЗПЛРМ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари