Работилница за ехографија

Работилница за ехографија ЗПЛРМ+гастроентерохепатолошко здружение/акредитирано од ЛКМ.
ЦЕЛ – Подигање на квалитетот на примарното здравство на уште повисоко ниво.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари