Мултисекторски дискусии за национална стратегија за здравство

Почитувани колеги,

на ден 06.06.19 се одржа мултисекторска средба за национална стратегија во здравството. Визии,планови,дискусии,различни идеи и приоритети.

Неопходни се итни реформи во примарното здравство.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари