Новини во правна регулатива Сл. Весник бр.111/2019

Во последниот број на Сл.Весник 111/2019 од 31.05.2019 се донесени следниве прописи:

-ПРАВИЛНИК ЗА НАЧИНОТ НА ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРАВОТО НА  НАДОМЕСТОК ЗАРАДИ ПОПРЕЧЕНОСТ, ПОТРЕБНАТА ДОКУМЕНТАЦИЈА,СОСТАВОТ НА ПРВОСТЕПЕНАТА И НА ВТОРОСТЕПЕНАТА КОМИСИЈА,ФОРМАТА И СОДРЖИНАТА НА КОНЗИЛИЈАРНОТО МИСЛЕЊЕ, КАКО И НАДОМЕСТОКОТ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА КОНЗИЛИЈАРНО МИСЛЕЊЕ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари