Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2020

Распоред за работилници – Тетово

0

Почитувани колеги, Термините за работилници за Тетово се објавени. Пријавување на следниот линк: http://zplrm.azurewebsites.net/ ...

02.20.20 | Соопштенија | Read more

Потреба од доктор по општа медицина

0

ПЗУ РЕ-ВИТА од Скопје има потреба од:  Доктор по општа медицина со или без работно искуство на неопределено време.Услови за работа солидни. Заинтересиранит ...

02.19.20 | Соопштенија | Read more

Јавен повик за концесии за биохемиски лаборатории

0

Javen-povik-biohemiski-laboratorii ...

02.19.20 | Соопштенија | Read more

Одржани работилници – Дебар

0 Одржани работилници - Дебар

Почитувани колеги, На ден 16.02.2020 во Дебар се одржаа работилници на теми Доплер сонографија на каротиди и Доплер сонографија на нозе. ...

02.18.20 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Велес

0 Одржани работилници - Велес

Почитувани колеги, На ден 15.02.2020 во Велес се одржаа работилници на теми Доплер сонографија на нозе и Доплер сонографија на каротиди. ...

02.15.20 | Работилници | Read more

Ехо апарат Тошиба

0 Ехо апарат Тошиба

Се продава користен ехо апарат Тошиба со вагинална и абдоминална сонда, употребуван со комплетни упатства, цена 2.500 ЕУР. Тел: 077 706 727 ...

02.15.20 | Соопштенија | Read more

Информација за работилници – Кочани

0

Почитувани колеги, Ве известуваме дека терминот за работилницата Доплер сонографија на каротиди наместо на 21.03.2020 ќе се одржи на 14.03.2020 со почеток од 11:00 часот. ...

02.15.20 | Соопштенија | Read more

Состанок со ФЗОМ

0

Почитувани колеги, На ден 14.02.2020 година се одржа состанок во ФЗОМ со двајцата Директори на ФЗОМ, Претседателот на ЛКМ, Претседателот на ЗПЛРМ, Потпретседателот за ...

02.15.20 | Соопштенија | Read more

Распоред на саботни дежурства Ѓорче Петров 29.02.2020 – 06.06.2020

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Ѓорче-Петров-29.02.2020-06.06.2020 ...

02.13.20 | Списоци за дежурства | Read more

Потреба од лекар по општа медицина – Кичево

0

Поликлиника Прима Медика - Кичево, ул.Дичо Војвода бр.4А има  потреба од  лекар по општа  медицина со положен  стручен испит за  работа на неопределено работно вре ...

02.12.20 | Соопштенија | Read more