Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2019

Лекарите барат фиксна плата и укинување на казните, а не субвенции за специјалисти по семејна медицина

0

Здружението на приватни лекари контра министерот Филипче – Со субвенции за семејна медицина нема да ги задржи младите лекари ниту пак ќе ги мотивира матичните д ...

05.19.19 | Соопштенија | Read more

Анкета за матични лекари

0

Почитувани,   На линкот кој Ви го доставувам е поставена on-line анкета која е наменета да ја пополнат матичните лекари, а се однесува на можноста и потребата за зак ...

05.17.19 | Соопштенија | Read more

Пречистени текстови за ортопедски и други помагала

0

Pravilnik za ortopedski pomagala - precisten tekst 2019 PRECISTEN SPISOK ORTOPEDSKI 10 05 2019 SIFRARNIK ORTOPEDSKI PRECISTEN TEKST ...

05.17.19 | Соопштенија | Read more

Посебна благодарност до Др. Лилија Чолакова Дервишова

0

Почитувана претседателке Др. Лилија Чолакова - Дервишова, Во името на сите колеги од примарно ниво Тетово, Ви упатувам посебна благодарност за експедитивноста и ...

05.10.19 | Соопштенија | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ченто 18.05.2019 – 07.09.2019

0

Sabotni dezurstva Poliklinika Cento 18.05.2019 - 07.09.2019 ...

05.10.19 | Списоци за дежурства | Read more

Капитација за месец Февруари 2019

0

Почитувани колеги, пуштена е капитација за месец февруари 2019 година. Со почит, Др Лили ...

05.3.19 | Соопштенија | Read more

Работилници во Скопје – Важно!

0

Почитувани  , Ве известуваме дека во месец мај и јуни нема да се одржат најавените работилници поради објективни причини. Со  работилниците ќе се продолжи ...

04.26.19 | Соопштенија | Read more

Информација од ФЗОМ

0

Почитувани, Во врска со известувањето за ослободување од партиципација 03-6199/1 од 22.04.2019 година со кое информиравме дека Фондот повеќе нема да издава известувања з ...

04.26.19 | Соопштенија | Read more

Работен состанок со МЗ и ФЗОМ

0

Почитувани колеги, На ден 24.04.2019 се одржа работен состанок со Министерот Венко Филипче и со Директорот на ФЗОМ Ден Дончев и со Претседателот на ЛКМ, Стоматолошка ...

04.26.19 | Соопштенија | Read more

Честит Велигден!

0 Честит Велигден!

Почитувани пријатели, пациенти и соработници,На сите Ви посакувам среќни Велигденски празници, добро здравје,благосостојба во домот и мир во душата! Да ја зачу ...

04.25.19 | Соопштенија | Read more