Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2018

Анекс за продолжување на договорите со избраните лекари

0

На денешната средба што се одржа во просториите на Фондот за здравствено осигурување на Македонија, Фондот и Лекарската комора на Македонија се договорија да се по ...

11.26.18 | Соопштенија | Read more

Новини во правна регулатива Сл. Весник бр.206 од 14.11.2018

0

Во последниот бој на Службен весник на РМ, бр. 206 од 14.11.2018 година се донесени следните прописи: ИСПРАВКА НА ОДЛУКАТА ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ОДЛУКАТА ЗА УТВР ...

11.22.18 | Новини во правна регулатива | Read more

Работилници на ЗПЛРМ и Санофи – тема Имунизација и грип – Охрид

0 Работилници на ЗПЛРМ и Санофи - тема Имунизација и грип - Охрид

[caption id="attachment_9493" align="aligncenter" width="225"] dav[/caption] ...

11.22.18 | Соопштенија | Read more

Матичните лекари извисија – само за нив ќе нема покачување

0

[embed width="400" height="300"]https://youtu.be/vjRpOEzEOUc[/embed] Матичните лекари извисија. За нив нема покачување на плати, односно повисок капитционен бод, а незадоволни се и од актуелнит ...

11.22.18 | Соопштенија | Read more

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 15.12.2018 – 23.03.2019

0

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 15.12.2018 - 23.03.2019 ...

11.20.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Ѓорче Петров 15.12.2018 – 06.04.2019

0

Распоред на саботни дежурства Ѓорче Петров 15.12.2018 - 06.04.2019 ...

11.20.18 | Списоци за дежурства | Read more

Потреба од специјалист – психијатар

0

ПЗУ од Скопје бара итно специјалист психијатар. Информации на телефон 078 398 019 ...

11.20.18 | Соопштенија | Read more

Материјали за скрининг на рак на грло на матка

0

Brosura MK-1 Brosura AL Poster mi i al 2018 ...

11.19.18 | Соопштенија | Read more

Распоред на саботни дежурства Јане Сандански 15.12.2018 – 30.03.2019

0

Распоред на саботни дежурства Јане Сандански 15.12.2018 - 30.03.2019 ...

11.19.18 | Списоци за дежурства | Read more

Понуда за набавка и инсталација на 3 годишен сертификат од КИБС

2

ZplrmSertifikat ...

11.19.18 | Соопштенија | Read more