Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2018

Пријавување за работилници 2018 – Охрид, Струга и Ресен

0

Почитувани колеги, На ден 08.02.2018 во Црвен Крст Охрид ќе се одржат работилници на теми Меланома малигнум и Идентификување и пријавување на несакани реакции од упот ...

01.9.18 | Работилници | Read more

Честит Божик!

0

Почитувани колеги доктори,пријатели и здравствени соработници, На сите кои го празнувате христијанскиот празник Божиќ Ви посакувам добро здравје, среќна и успеш ...

01.5.18 | Соопштенија | Read more

Известување за соодветно упатување за Спермограм при ЈЗУ УК за ГАК

0

Почитувани, Со цел да се избегнат проблемите за несоодветно упатени и предходно неподготвени пациенти на ЈЗУ УК за Гинекологија и акушерство - Скопје, на следниот ...

01.5.18 | Соопштенија | Read more

ЗПЛРМ бараше намалување на казнена политика ,ФЗОМ-не прифати!

0

Odgovor od FZOM ...

01.3.18 | Соопштенија | Read more