Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2018

Рокот за поднесување на барање за Анекс договори е продолжен

0

Почитувани колеги, ФЗОМ го продолжи рокот за поднесување на барање за Анекс договори за следната година до 25 декември. За поднесување на електронско барање на ве ...

12.11.18 | Соопштенија | Read more

Новини во правна регулатива Сл.Весник бр.224 од 07.12.2018

0

Во последниот број на Службен весник на РМ, бр. 224 од 07.12.2018 година е донесен ПРАВИЛНИК ЗА КРИТЕРИУМИТЕ ЗА СКЛУЧУВАЊЕ ДОГОВОРИ, УТВРДУВАЊЕ НА ПОСТАПКАТА ЗА ОПРЕДЕЛУ ...

12.11.18 | Новини во правна регулатива | Read more

Реакција до ФЗОМ

0

Почитувани доктори, Би сакала да Ве известам дека во понеделникот реагирав преку мејл до ФЗОМ во врска со нивниот последен допис до нас за барање на анекс договор ...

12.11.18 | Соопштенија | Read more

Известување од ФЗОМ за продолжување на анекси на договори/договори

0

Почитувани, Со ова Ве известуваме дека најдоцна до 15.12.2018 година , овластените лица на Здравствените установи треба да поднесат барање преку Веб порталот на Фонд ...

12.10.18 | Соопштенија | Read more

Соопштение од ФЗОМ – Продолжување на анекс договор за 2019

0

Soopstenie za prodolzuvanje na aneks-dogovor za 2019 godina ...

12.7.18 | Соопштенија | Read more

Работилници Дебар – 11.12.2018

0

Почитувани колеги, На ден 11.12.2018 (вторник), во просториите на поранешен Здравствен дом Дебар ќе се одржат работилници на теми Дивертикулоза и несакани ефекти од ле ...

12.7.18 | Работилници | Read more

Известување од ФЗОМ – Дигитален сертификат

0

Izvestuvanje od FZOM ...

12.6.18 | Соопштенија | Read more

Капитација за месец Септември 2018

0

Почитувани колеги, пуштена е капитација за месец септември. Со почит, Др Лили. ...

12.3.18 | Соопштенија | Read more

Соопштение за матични доктори од Скопје

0

Ги молам сите матични и други приватни доктори кои немаат нарачано токен од Скопје да во најкраток можен рок ми испратат по е-маил порака за да знаеме колкава е б ...

12.1.18 | Соопштенија | Read more

Одржана работилница – Струмица

0 Одржана работилница - Струмица

Почитувани колеги, На ден 27.11.2018 во Струмица се одржа работилница на тема Акутен панкреатит. ...

11.28.18 | Работилници | Read more