Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2018

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 05.05.2018 – 18.08.2018

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Поликлиника-Бит-Пазар-05.05.2018-18.08.2018 ...

04.18.18 | Списоци за дежурства | Read more

Десетина медицински сестри ќе останат на улица, по пензионирањето на лекарите

0

[embed width="400" height="300"]https://www.youtube.com/watch?v=09M1wU0g1t8[/embed] Десетина медицински сестри од внатрешноста до крајот на годината ќе останат на улица. Матичните лекари во чии ордин ...

04.18.18 | Соопштенија | Read more

Одржана работилница – Гевгелија

0 Одржана работилница - Гевгелија

Почитувани колеги, На ден 11.04.2018 во Гевгелија се одржа работилница на тема Акутен панкреатит. ...

04.18.18 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Гостивар

0

Почитувани колеги, на ден 14.04.2018 во Гостивар се одржаа две работилници на теми Хеликобактер пилори и Дивертикулоза. ...

04.15.18 | Работилници | Read more

Гостување на Канал 5 – емисија Само Вистина

0

Почитувани колеги, На ден 13.04.2018 на Тв Канал 5, емисија Само Вистина гостуваше претседателот на ЗПЛРМ, Др Лилија Чолакова Дервишова и Др Тодор Пиперковски. [embed width= ...

04.14.18 | Соопштенија | Read more

Одржани работилници – Охрид

0 Одржани работилници - Охрид

Почитувани колеги, На ден 13.04.2018 во Охрид се одржаа работилници на теми Хеликобактер пилори, Дивертикулоза и Акутен панкреатит за докторите од Охрид и Струга. Посе ...

04.14.18 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Штип

0 Одржана работилница - Штип

Почитувани колеги, На ден 12.04.2018 во Штип се одржа работилница на тема Несакани дејства на лекови. ...

04.14.18 | Работилници | Read more

Честит Велигден!

0 Честит Велигден!

Почитувани колеги, Управниот одбор на ЗПЛРМ на сите верници од православна вероисповед им посакува среќен Велигден. Во Вашите домови нека има многу радост, љуб ...

04.7.18 | Соопштенија | Read more

Одржана работилница – Штип

0 Одржана работилница - Штип

Почитувани колеги, На ден 05.04.2018 во Штип се одржа работилница на тема Дивертикулоза. ...

04.7.18 | Работилници | Read more

24 анализа – Има ли можност од злоупотреба на доверливите податоци од медицинските досијеа на пациентите?

0

Што се содржи електронскиот систем Мој термин? Кои се предностите, но и слабостите на овој систем на закажување? Зошто не се намали времето на чекање за магнетна рез ...

04.7.18 | Соопштенија | Read more